Custom Striping

Striping

Kleine details of all-in!

Heeft u een mooie sportieve auto maar straalt dit er nog net niet goed genoeg van af? Laat dan nu uw auto er snel en fris uitzien met de auto striping van TintKing. Onze striping is voor elke auto geschikt en wij hebben zeer veel mogelijkheden. Van een enkele streep naar een complete finish vlag. Uiteraard kunnen wij een sticker op maat maken indien u geen goede optie ziet tussen het standaard assortiment. Ook zijn eigen ontwerpen welkom en kunnen wij vrijwel alles omzetten tot een hoogwaardige autosticker.

Met striping geeft u net dat extra stukje uitstraling aan uw auto. Ga voor een klein detail of ga all-in! TintKing maakt het naar je wens en denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Striping voor jouw auto

Bij striping zijn er veel mogelijkheden en soorten folie welke we kunnen gebruiken. Gaat u voor een dunne, dikke of zelfs dubbele variant. Wanneer wij voor u aan de slag mogen met het stripen van je auto werken wij uitsluitend met de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen ze dus gerust tegen een stootje en is een zondag’s bezoekje aan de wasstraat ook geen enkel probleem.Het stripen van een auto is een precies klusje, wij van TintKing werken nauwkeurig en nemen echt de tijd om voor het best mogelijke eindresultaat te gaan.
Dat resulteert in een strakke streep zonder bubbels, scheuren of andere oneffenheden.

Geintreseerd geraakt?

Neem dan snel contact met ons op.

Contact Form

Onlangs gestripte auto’s

Hieronder ziet een een aantal van door ons gestripte auto’s

Naast een dikke striping kunnen we je voorruit ook voorzien van chameleon folie