Naadloos fotobehang

Laat jouw (bedrijfs)auto opvallen

TintKing biedt naadloze foto wanddecoratie gemaakt van Airtex. Ons fotobehang heeft tal van voordelen. Het is matter dan pvc, maar behoudt de eigenschappen van pvc-doeken. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te maken, brandvertragend en kan het haarscherp worden geprint. Wij kunnen het fotobehang naadloos printen tot een hoogte van 5 meter, wat het uitermate geschikt maakt voor het (her)inrichten van uw ruimte.

Onze fotowand kan vrijwel op alle oppervlakken worden aangebracht. In tegenstelling tot traditioneel behang wordt naadloos behang volledig zonder naden geproduceerd door high-res printers. Hierdoor kan de muurdecoratie naadloos worden gemonteerd en heeft u geen last van storende naden. U kunt werkelijk elk gewenst beeld laten maken, precies op maat en exact zoals u wilt, zonder beperkingen. Naast de keuze uit duizenden afbeeldingen en behangpatronen kunnen wij ook een gepersonaliseerd ontwerp op maat voor u maken.

Toepassingen van Naadloos Behang Naadloze fotowanddecoratie wordt veel gezien in kantoren, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Architecten prijzen dit product omdat de kwaliteit hoog is, het naadloos is, het onderhoudsvriendelijk is en, het belangrijkste, het brengt sfeer in de ruimte! Deze sfeermaker heeft ook het voordeel dat de achterkant grijs is, waardoor de print niet ‘doorschijnt’. Onze naadloze wanden zijn eenvoudig schoon te houden met water en een doek.

6 reden om je auto te Wrappen


  • Het beschermt de originele autolak

  • Geen verkleuring autolak

  • Makkelijk te vervangen

  • Over het algemeen goedkoper dan auto spuiten

  • Krasbestendiger dan autolak

  • Ruime keuze in kleuren en kleureffecten

  • Eenvoudig te voorzien van bedrukking

  • Een hogere inruilwaarde als de folie is verwijderd

Geintreseerd geraakt?

Neem dan snel contact met ons op.

Contact Form

Inspiratie

Hieronder ziet een een aantal van door ons behangen muren.

Wil jij ook Airtex op je muur?

Wij staan klaar om je te assisteren! Of je nu al een duidelijk idee hebt of wat hulp nodig hebt bij het kiezen van een patroon of foto, we helpen je graag. Neem gerust contact met ons op. En als je Airtex van dichtbij wilt bekijken, ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom, de Reclamestal.