Auto ruiten Blinderen

Voor extra privacy of een luxe uitstraling

Autoramen Tinten

Met auto ramen tinten zorg je voor juist dat beetje meer uitstraling. Ook zorgt ramen blinderen voor een heel stuk meer privacy en ziet niemand wat in uw auto ligt.

Wij zijn gespecialiseerd in auto ramen blinderen. Voor zowel personen- als bedrijfswagens kunnen wij u helpen. We maken alleen gebruik van de beste kwaliteitsfolie. Daardoor kunnen we u een onverslaanbare kwaliteit garanderen.

Wij hebben een ruim scala aan verschillende autoruit tinten gaande van licht tot zeer donker. Samen met u begeleiden wij u een tint te kiezen die het best bij uw wensen aansluit. Contacteer ons gerust en wij maken graag voor u een offerte op maat!

Door het unieke productieproces, hebben onze raamfolies een zeer lange levensduur. Daarnaast garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 28 tot 67%. Het hoge UV-block ( 99%) houdt verkleuring tegen. Tevens zijn de folies voorzien van een krasvaste laag.

Wij gaan bijzonder grondig te werk. Door de binnenpanelen van de deuren van te voren verwijderen, kan de folie aan de onderzijde verder doorgeplakt worden. Door deze methode kan het praktisch niet voorkomen folie aan de onderrand gaat opkrullen bij het neerlaten van de auto.

De zonwerende folie wordt het meeste gebruikt in de gradatie 5% (donker), 20% (middel), 30% (licht).

Wij blinderen uw auto binnen de dag! Voor het beste resultaat is het het best als uw auto van binnen en buiten goed schoon is. Hoe schoner de auto, hoe beter het resultaat.

De nieuwste trend is het blinderen van de voorruit met chameleon folie. Dat is een speciale folie die van kleur veranderd als u er langs loopt of rijdt. Van binnen behoud u goed zicht, terwijl uw auto wel een unieke uitstraling krijgt.

6 reden om je auto te tinten


  • Creëert stoere luxe look

  • Beschermd de huid

  • bescherming met ongeluk

  • voorkomt diefstal

  • vertraagt inbraak

  • houdt warmt tegen

Veel gestelde vragen

Ja je krijgt van ons ook een certificaat met meting bij het tinten van de ruiten.

Om de veiligheid op de weg te waarborgen is er een wetgeving voor ramen blinderen opgesteld. In artikel 5.2.42 van de Regeling Voertuigen staat dan ook:
‘’De lichtdoorlatendheid van de voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten mag niet minder dan 55% bedragen.’’

Dit betekent dat u de betreffende ruiten wel degelijk mag blinderen, maar dat hier een wettelijke grens aan is gesteld. Wanneer de politie een auto treft waarbij deze ruiten geblindeerd zijn kunnen zij er voor kiezen om de lichtdoorlatendheid te controleren. Dit doen zij in eerste instantie op basis van hun eigen zicht. Wanneer het vermoeden bestaat dat de ruiten te donker zijn, wordt er met een speciaal apparaat (genaamd Tintman) gemeten hoeveel licht de ruit precies doorlaat.

Wanneer dit minder dan 55%  betreft zal er in vrijwel alle gevallen een boete worden uitgeschreven. De auto mag dan ook niet verder rijden en moet, na aanpassing van de lichtdoorlatendheid, opnieuw gekeurd worden.

Wilt u uw ramen laten tinten dan zorgen wij er uiteraard voor dat u geen regels zult overtreden. De Tinter blijft namelijk binnen de wettelijke normen die gesteld zijn. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan automotive window film soorten op voorraad zodat u hieruit kunt kiezen.

De tintfolie is zon- en warmtewerend en houdt de meeste UV-straling tegen.

Door de grote ruitoppervlakken van een moderne auto loopt de temperatuur in de auto flink op. In een getinte auto is het een stuk koeler!

Door een uniek produktieproces behoudt u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Zo heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!

Het tinten van de auto is dus ook erg geschikt voor families met kinderen en met honden!

Het blinderen verhoogt de privacy en houdt waardevolle spullen uit het oog.

Omdat mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.

De tintfolie werkt vertragend bij een inbraak en houd glas bijeen bij ongelukken.

Onze raam / ruit folies beschermen u tegen verwondingen en materiële schade door rondvliegende glassplinters bij een ongeval, inbraak of een overval. Hiermee heeft u een vangnetsysteem tijdens vele onvoorziene omstandigheden.

De auto dient vooraf gewassen te worden i.v.m de stofgevoeligheid van de folie. Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in de kofferruimte graag thuislaten. Ook dien je de auto van binnen grondig te stofzuigen.

05% Getint
20% Getint
35% Getint

WELKE TINT RAAMFOLIE VOOR UW AUTO LATEN AANBRENGEN?

TintKing biedt u een ruim assortiment aan met altijd voldoende voorraad.

Onlangs getinte auto’s

Hieronder ziet een een aantal van door ons getinte auto’s

Offerte op maat

Vul de gegeven hieronder in en u krijgt zo snel mogelijk een prijsopgave.

Informatie Auto

Blinderen vanaf:

Kies (Autoruiten Tinten)