Keuken wrappen: geef jouw keuken een nieuwe look!

Past het uiterlijk van uw keuken niet meer bij de inrichting van uw woning en wilt u uw keuken een nieuw leven inblazen, dan is keuken wrappen de ideale oplossing. U behoudt de indeling van uw keuken, hoeft niet een nieuwe dure keuken aan te schaffen. Wij restylen de keuken door zeer hoogwaardige vinylfolie aan te brengen op alle oppervlaktes die aangepakt moeten worden. Deze folie is zeer duurzaam, kan tegen een stootje en is makkelijk te onderhouden.

Er is natuurlijk meer te wrappen dan alleen keukens. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een kast, deur, dressoir, balie, enzovoorts te wrappen.

Wanneer is een keuken te wrappen?

Voor het wrappen van een keuken maak je gebruik van speciale wrap folie die hiervoor ontworpen is. Deze folie kan gemakkelijk worden aangebracht over kleine vlekjes en krasjes, waardoor deze onvolkomenheden verdwijnen. Als er grotere beschadigingen zijn aan kastjes of als er een barst of deuk in het aanrechtblad zit, raden we aan om deze eerst op te vullen, bijvoorbeeld met plamuur, voordat je de wrap folie aanbrengt. Op die manier zullen deze beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Wrappen is dus een prima optie, zelfs als er al beschadigingen zijn. Uiteraard is het wel van belang dat de keuken in de basis nog van goede kwaliteit is, zodat deze nog vele jaren mee kan. Als je twijfelt of jouw keuken geschikt is voor wrap folie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe werkt het keuken wrappen?

In de ochtend komen wij bij de klant en zullen dan de frontjes los gaan halen. Deze bereiden we dan voor om deze te wrappen. Binnen één of twee dagen kan je keuken volledig klaar zijn, afhankelijk van de grootte ervan. Je hoeft je geen zorgen te maken over rommel en stof, en je kunt de keuken direct weer gebruiken na de werkzaamheden.

waarom je keuken wrappen?


  • U heeft snel resultaat. In de meeste gevallen in 1 dag klaar.

  • Er is geen stof, rommel en grote verbouwing.

  • Het is goedkoper dan overspuiten of vervangen.

  • Het is een duurzaam product en gaat jaren mee.

  • Veel kleuren en motieven te verkrijgen

Geintreseerd geraakt?

Neem dan snel contact met ons op.

Vraag offerte aan:

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 8.

Onlangs gewrapte auto’s

Hieronder ziet een een aantal van door ons getinte auto’s