CARWRAPPING

Carwrapping

Laat jouw (bedrijfs)auto opvallen

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto door middel van carwrapping? Bij ons profiteert u van een ruime ervaring in het ontwerpen en deskundig aanbrengen van wraps op auto’s. Met een breed assortiment aan kleurenopties, waaronder glanzend, mat, zijdeglans, evenals diverse motieven, striping en full colour prints, verzekeren wij u dat uw voertuig een opvallende transformatie ondergaat. Breng gerust uw eigen ontwerp mee voor het aanbrengen van de wrap op uw auto. Indien u nog geen ontwerp heeft voor de carwrapping van uw voertuig, staan wij klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken en uw ideeën om te zetten in een geschikt ontwerp.

Wat is carwrapping?

Carwrapping impliceert het volledig inpakken van een auto. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van premium wrapfolies die bestand zijn tegen stoten en krassen. Hierdoor geniet u langdurig van de vernieuwde look van uw auto. Onze expertise strekt zich niet alleen uit tot het wrappen van particuliere voertuigen; ook voor bedrijfsauto’s die u wilt voorzien van een carwrap voor een promotie of extra bekendheid, kunt u bij ons terecht. Naast carwrapping hebben wij ook specialisaties in Ontchromen en het tinten van auto’s. TintKing biedt meer dan alleen carwrapping. U kunt bij ons eveneens terecht voor het wrappen van uw scooter, motor, vrachtwagen of oplegger.

6 reden om je auto te Wrappen


 • Het beschermt de originele autolak

 • Geen verkleuring autolak

 • Makkelijk te vervangen

 • Over het algemeen goedkoper dan auto spuiten

 • Krasbestendiger dan autolak

 • Ruime keuze in kleuren en kleureffecten

 • Eenvoudig te voorzien van bedrukking

 • Een hogere inruilwaarde als de folie is verwijderd

Geintreseerd geraakt?

Neem dan snel contact met ons op.

Contact Form

Onderhoudsadvies Voor Gewrapte Auto’s

Je hebt zojuist geïnvesteerd in een hoogwaardige auto wrap van TintKing en natuurlijk wil je dat deze zo lang mogelijk zijn glans behoudt. Degelijk onderhoud is daarbij van groot belang. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in optimale conditie te houden:

 1. Regelmatig Reinigen: Vuil en onzuiverheden kunnen zich opstapelen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Wij adviseren om je auto minstens tweemaal per maand te reinigen. Handmatig wassen is de beste keuze, omdat je zo elk gedeelte van je auto grondig en met zorg kunt schoonmaken.
 2. Wasstraat: Indien je kiest voor een wasstraat, selecteer dan een kwalitatief hoogwaardige wasstraat. De zachtere borstels en betere shampoos zijn vriendelijker voor je wrap en verminderen het risico op krassen.
 3. Keramische Coating: Het aanbrengen van een keramische coating is een verstandige keuze, zowel voor matte als glanzende wraps. We raden de Gtechniq-coating aan, een hoogwaardig product dat een beschermende laag vormt over je wrap. Hierdoor wordt deze beschermd tegen factoren zoals UV-straling, vogeluitwerpselen en zure regen. De coating zorgt ervoor dat je wrap zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt, ongeacht of deze mat of glanzend is. Het grootste voordeel? Deze eersteklas bescherming blijft tot wel 2 jaar zitten, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobe werking, waardoor water en vuil moeiteloos van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte voertuig een fluitje van een cent maakt.

Onlangs gewrapte auto’s

Hieronder ziet een een aantal van door ons getinte auto’s