Chat on WhatsApp

Veel gestelde vragen autoruiten blinderen

Wat kost het?

Elk voertuig is anders en elke folie is anders. Hierdoor is het niet mogelijk om een standaardprijs op onze website te zetten. Door het stellen van een paar simpele vragen over de auto en de folie maken we graag een prijs voor u. Neem dus vandaag nog contact met ons op.

Hoe lang duurt het monteren?

Hoe lang het duurt om de folie te monteren is afhankelijk van het voertuig. Reken daarom op een dag.

Kan ik na het tinten de achterruitverwarming nog gebruiken?

Natuurlijk kun je de achterruitverwarming nog gebruiken. Wist je trouwens dat door het aanbrengen van onze glasfolies de ruit minder snel zal beslaan?

Hoe wordt de folie gemonteerd?

Onze glasfolies worden met speciale vloeistoffen gemonteerd aan de binnenzijde van het glas.

Is de raamfolie krasbestendig?

Bij TintKing gebruiken we speciale glasfolies, van onder andere de merken 3M en Suntek en XPEL, die voorzien zijn van een extra harde, krasvaste laag. Zou deze laag er niet opzitten, dan zou deze al krassen als je het raam zou bewegen.

Gebruiken jullie dezelfde folie als in de winkel?

Nee, tintfolies die je in de winkel of autospeciaalzaak koopt zijn in de regel gekleurde plasticfolies. Deze folie is niet kleurvast en kan gemakkelijk krassen. Onze tintfolies zijn gemaakt van een speciale polyesterlaminaat. Dit is een warmtewerend, vrom- en krasvast materiaal.

Hoe is het wettelijk geregeld?

Er zijn verschillende wetten en regels voor verschillende landen. Bij BT-Sign hebben we speciale meetapparatuur om te kijken of de combinatie van de folie en het glas in de auto voldoet aan deze regelgeving.

Is er ook folie beschikbaar voor de ramen voor de voorste ruiten?

Jawel. TintKing heeft ook folies die voldoet aan wet- en regelgeving voor de voorste ruiten. We hebben zelfs (bijna) kleurloze folie die enkel warmtewerend werkt.

Heb ik nog wel helder zicht als er folie op mijn ruiten zit?

Uiteraard! We hebben hard gezocht naar de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze folies zijn uitgerust met een ultraheldere lijmlaag, waardoor optimaal zicht van binnen naar buiten gegarandeerd is.

Worden mijn ruiten gedemonteerd om te beplakken met folie?

Ja, wij demonteren altijd de ruiten uit de portieren. Niet alleen om zo het mooiste resultaat te krijgen, maar ook om de elektronic in de deuren niet te beschadigen. Onze glasfolies worden met een speciale vloeistof aangebracht en water en elektronische apparatuur is nou eenmaal geen beste combinatie.

Hoe moet ik mijn auto aanleveren voordat deze getint wordt?

De auto dient zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zo schoon mogelijk te zijn. Dat komt omdat glasfolie erg gevoelig is voor stof en vuil. Ook dienen overbodige spullen, kinderzitjes, overbodige spullen uit de kofferruimte en bijvoorbeeld hondenbenches uit de auto te worden verwijderd.

Wordt door de glasfolie de ontvangst van mijn mobiele telefoon en navigatieapparatuur niet gestoord?

Nee, de glasfolies die wij geslecteerd hebben zijn zogenaamde “kleurvaste, niet gemetaliseerde folies”. Dat betekent dat er geen laagje metaal in de folie wordt verwerkt, wat ontvangst van draadloze apparatuur nadelig beinvloedt.

Heb ik ook garantie?

Wij geven op alle montages van automotive windowfilms, afhankelijk van de gebruikte folie, 5 jaar garantie op zowel de folie als de montage. Zou de folie loslaten, verkleuren, barsten, krimpen, bubbelen of delamineren, dan vergoeden we zowel de folie zelf als de montage.

suntek
suntek
xtel
xtel
avery dennison
avery dennison
3m
Blablabla

Blablabla

3m