Chat on WhatsApp
Bos behang

Naadloos foto behang met Airtex

TintKing maakt gebruik van naadloos behang, van het materiaal Airtex. Ons fotobehang kent veel voordelen. Het is matter dan pvc maar heeft wel de eigenschappen van pvc doeken. Zo is het gemakkelijk schoon te maken, brandvertragend, haarscherp te printen. Wij kunnen het fotobehang naadloos printen tot 5 meter hoog. Dit maakt een fotowand zeer geschikt voor de (re)styling van uw ruimte.

Ons fotobehang kan praktisch op alle wanden geplaatst worden. Naadloos behang wordt in tegenstelling tot het traditionele behang volledig naadloos geproduceerd door hoge resolutie printers. Hierdoor is de muurbedekking naadloos te monteren en heeft u dus geen last van storende naden en kunt u werkelijk ieder denkbaar beeld laten maken. Precies op maat en exact zoals u wilt, zonder beperkingen. Naast de keuze uit duizenden afbeeldingen en behangpatronen, kunnen wij voor u ook een eigen design op maat maken.

Toepassingen naadloos behang

Naadloos fotobehang zien we veel in kantoren, ziekenhuizen of bedrijfspanden. Architecten zijn erg lovend over dit product omdat: de kwaliteit goed is, het naadloos is, het onderhoudsvriendelijk is en het belangrijkste het brengt sfeer in de ruimte! Deze sfeermaker heeft ook het voordeel dat de achterkant grijs is dus dat de print niet ‘doorschijnt’. Onze naadloze wanden zijn gemakkelijk schoon te houden door middel van water en een doek.

Offerte aanvragen

suntek
suntek
xtel
xtel
avery dennison
avery dennison
3m
Blablabla

Blablabla

3m